روکش دندان

روکش دندان

مراقبت های بعد از روکش دندان
1. هر 6 ماه جهت معاینه و چکاپ دندان‌های روکش شده خود اقدام کنید.
2. استفاده از نخ دندان در کنار مسواک زدن صحیح، عمر دندان روکش شده شما را بالا می‌برد.
3. استفاده از مسواک‌های بین دندانی برای روکش‌های بهم پیوسته و یا بریج‌ها الزامی است.
4. برای تمیز کردن زیر بریج های دندانی استفاده از نخ دندان مخصوص super floss الزامی است.
دندان‌های روکش شده معمولاً درمان ریشه نیز شده‌اند، عصب دندانی ندارند بنابراین در صورت وجود پوسیدگی بیمار هیچ‌گونه دردی را احساس نمی‌کند و به طور کاذب بیمار احساس می کند هیچ گونه مشکلی ندارد و از طرفی دیگر دید و تشخیص پوسیدگی دندان های دارای روکش و بریج به خاطر نداشتن دسترسی و دید ، ممکن نمی باشد، و پوسیدگی ممکن است از زیر روکش به صورت پنهانی و تدریجی دندان را تخریب می کند یا منجر به کشیدگی شود.
بنابراین روکش عملا باعث پوسیدگی دندان نمی شود بلکه عدم توجه بیمار به بهداشت دهانی باعث از بین رفتن دندان می شود.
مهارت دندانپزشک، نوع تکنسین لابراتوار، میزان تراش دندان و نوع پرسلن (مواد بکار رفته در روکش) هم از عواملی هستند که در ساخت روکش زیبا و ایده‌آل مؤثر است.
لابراتوار دندانپزشکی
مجتمع دندانپزشکی امیر المومنین در نسیم شهر به عنوان اصلی ترین مرکز دندانپزشکی شهر، طرف قرارداد با سه مرکز از مشهورترین لابراتوارهای شهر تهران بوده و کلیه مراحل ساخت روکش و پروتز های این مرکز توسط لابراتوارهای فوق صورت می پذیرد. این لابراتوارها همگی دارای مجوز و استاندارد کامل از وزرات بهداشت و درمان می باشند.
چرا روکش دندان؟
از مواردی که دندان‌ها نیاز به روکش پیدا میکنند حفظ ساختار باقیمانده دندان است چرا که اگر دندان دارای پرکردگی وسیع و متعاقب آن درمان ریشه باشد جهت جلوگیری از شکستن دندان و تخریب ساختار باقیمانده استفاده از روکش توصیه می‌شود.
انواع روکش دندان
جنس روکش‌ها به دو دسته اصلی سرامیک متصل به فلز – پی‌اس‌ام – یا تمام سرامیک تقسیم میشود که استفاده از دسته اول سابقه طولانی دارد.

تمام سرامیک سرامیک متصل به فلز
از لحاظ کیفی بین این دو دسته تفاوت قابل توجهی وجود ندارد اما از لحاظ زیبایی سرامیک‌ها ارجح هستند.